«Υπάρχει αρκετή πίεση στην ομάδα»

Δημοσιεύθηκε 9:28 μμ
«Υπάρχει αρκετή πίεση στην ομάδα»

Διαβάστε όσα είπε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με την Δόξα και την πρόκριση της Νέας Σαλαμίνας στην επόμενη φάση.

«Σήμερα στόχος ήταν να κερδίσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ. Αυτό ήταν κάτι που μας πλήγωσε τα τελευταία παιχνίδια. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Επιβληθήκαμε στον αντίπαλο, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν καταφέρουμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ το οποίο θα μας έλυνε τα πόδια και να παίζαμε πιο ελεύθερα. Υπάρχει αρκετή πίεση και προσπαθούμε να τη διαχειριστούμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν έχουμε πολλές μέρες να ξεκουραστούμε αφού σε δύο μέρες έχουμε παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που έρχεται για να πάμε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ