Σοβαρεύτηκε στην επανάληψη η Ανόρθωση και «καθάρισε» τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύθηκε 8:53 μμ
Σοβαρεύτηκε στην επανάληψη η Ανόρθωση και «καθάρισε» τον Ολυμπιακό

Η Ανόρθωση έκανε λίγο… δύσκολη τη ζωή της στην Περιστερώνα, όταν όμως σοβαρεύτηκε στην επανάληψη, έκανε εύκολη την πρόκρισή της στους «16» σε βάρος του Ολυμπιακού. Η «Κυρία», παρόλο που έχασε κάποιες στο α΄ μέρος, δεν έπεισε και δεν σκόραρε, με τον με τον Γιάννο με την έναρξη του β΄ μέρους να κάνει τρεις αλλαγές. Και μέσα σε 18 λεπτά, πέτυχε τρία γκολ, απλοποιώντας την κατάσταση. Ο Παρούτης στο 50΄ έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του, στο 62΄ ο Ράφα Λόπες που μπήκε ως αλλαγή, σκόραρε σε πέμπτο από τα έξι παιχνίδια με πλασέ από το ύψος της περιοχής ενώ στο 68΄, ο Ίλιεφ πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την κυανόλευκη φανέλα με προβολή από κοντά έπειτα από γύρισμα του Θεοδώρου. Ο Λόπες από την άσπρη βούλα (82΄), σε πέναλτι που δόθηκε με παρέμβαση του VAR, απλά έβαλε το... κερασάκι.

Στο 90΄ ο Τόσκα πέτυχε το γκολ της τιμής για τους μαυροπράσινους με πλασέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κυριάκου, Μπαρμπόσα (61΄ Ανδρέου), Γαβριήλ, Μιχαηλίδης, Ιγνατίδης (83΄ Γεωργίου), Κοντός, Καράντωνας, Βιεϊρίνια (67΄ Χαραλάμπους), Χρίστου, Βαγιαννίδης (61΄ Τόσκα), Στεφάνου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κεραυνός, Σταμούλης (46΄ Κονσεϊσάο), Χρυσόπουλος, Μλάντζοβιτς, Κίκο (73΄ Μιχάλας), Αρτυματάς (46΄ Σ. Χαραλάμπους), Χρυσοστόμου, Ρόγκουλιτς (46΄ Λόπες), Θεοδώρου, Παρούτης, Ίλιεφ (73΄ Ε. Χαραλάμπους).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 9΄ Βαγιανίδης, 89΄ Γεωργίου / 30΄ Θεοδώρου, 34΄ Αρτυματάς, 41΄ Ίλιεφ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ροβέρτος Κώστα

VAR: Κωνσταντίνος Φελλάς

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ