ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μαρσιάλ, ξανά στην εθνική Σουηδίας ο Ελίασον

Δημοσιεύθηκε 10:00 μμ
ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μαρσιάλ, ξανά στην εθνική Σουηδίας ο Ελίασον

Ο Αντονί Μαρσιάλ ανέβασε κι άλλο ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Νίκλας Ελίασον κλήθηκε στην εθνική Σουηδίας και πάλι.

Υποψηφιότητα να είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είναι πιθανό να βάλει ο Αντονί Μαρσιάλ. Έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα, ο Γάλλος φορ προπονήθηκε και σήμερα κανονικά ανεβάζοντας ρυθμούς.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι αυτός που κρίνοντας και από την εικόνα του θα αποφασίσει αν θα είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου ή θα επανέλθει μετά τη διακοπή. O «Πελάδο» θα αποφασίσει και για τον Έρικ Λαμέλα, που δείχνει να έχει αφήσει πίσω το πρόβλημα στο γόνατο και προπονείται κανονικά.

Στο μεταξύ, ο Νίκλας Ελίασον κλήθηκε και πάλι στην εθνική Σουηδίας για τα εκτός έδρας παιχνίδια με τη Σλοβακία και την Εσθονία στις 11 και 14 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ μετράει τρεις συμμετοχές από το ντεμπούτο του τον Ιούνιο.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ