Επίσημη θέση Ανόρθωσης για Πραστίτη

Δημοσιεύθηκε 7:36 μμ
Επίσημη θέση Ανόρθωσης για Πραστίτη

Ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης μιλώντας στη Cytavision πριν την έναρξη του αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ρωτήθηκε για το αν υπάρχει όντως ενδιαφέρον από τον Κυριάκο Πραστίτη να αναλάβει.

Η τοποθέτηση του Ε/Τ της «Κυρίας»:

«Είναι δημοσιογραφικές πληροφορίες. Αύριο είναι η Εκλογική, δεν υπήρχε υποψηφιότητα. Ο καθένας μπορεί να προταθεί εκεί και έχει 15 μέρες, βάση καταστατικού, να βρει άτομα για το νέο Δ.Σ. Δεν μπορώ να διαψεύσω ούτε να το επιβεβαιώσω. Αν κάποιος θέλει να αναλάβει δεν θα μας το πει εμάς, αλλά στη Γενική Συνέλευση. Αν θέλει κάποιος να αναλάβει, να βρει άτομα και να αναλάβει την Ανόρθωση».

Πλέον αναμένεται με μεγάλη αγωνία η γενική συνέλευση του σωματείου της Ανόρθωσης την Πέμπτη (3/10) όπου ο Κυριάκος Πραστίτης θα ανοίξει τα χαρτιά του στα μέλη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ