ΠΑΟΚ: Εκτός προπόνησης ο Κόλεϊ ενόψει Στεάουα!

Δημοσιεύθηκε 6:05 μμ
ΠΑΟΚ: Εκτός προπόνησης ο Κόλεϊ ενόψει Στεάουα!

Στα... πιτς παραμένει ο Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στην τελευταία πρόβα του ΠΑΟΚ ενόψει της Στεάουα στο Ν.Μεσημβρία.

Χωρίς τους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής της League Phase του Europa League κόντρα στην Στεάουα.

Με ερωτηματικό τουλάχιστον μέχρι εχθές ήταν ο Ομάρ Κόλεϊ, που φάνηκε πως ανεβάζει ρυθμούς, ωστόσο, ο 32χρονος στόπερ δεν εμφανίστηκε στην τελευταία πρόβα της ομάδας και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στα... πιτς καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αποκόμισε από το ματς με την Γαλατασαράι.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το απόγευμα της Τετάρτης (2/10) την προετοιμασία του για το ματς με τους Ρουμάνους, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταλήγει στους «εκλεκτούς».

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ