Η Μπόκα επιλέγει Γκάγκο και η Τσίβας ψάχνει ξανά για προπονητή!

Δημοσιεύθηκε 4:39 μμ
Η Μπόκα επιλέγει Γκάγκο και η Τσίβας ψάχνει ξανά για προπονητή!

Η Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Φερνάντο Γκάγκο για την τεχνική της ηγεσία και η Τσίβας βγαίνει ξανά στην αγορά για αναζήτηση προπονητή.

Στον Φερνάντο Γκάγκο έχει καταλήξει η διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς, σε ότι αφορά στον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Μαρτίνες, ο οποίος δεν δικαίωσε τις μεγάλες προσδοκίες.

Η παλιά δόξα του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση του συλλόγου από το Μπουένος Αϊρες, καθώς το συμβόλαιο του με την Τσίβας από την Γουαδαλαχάρα δεν αποτελεί πρόβλημα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι Μεξικανοί που συχνά πυκνά έχουν συνδεθεί με τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος αποτελεί τον πιο πετυχημένο τεχνικό στην σύγχρονη ιστορία τους, βγαίνουν ξανά στην αναζήτηση τεχνικού, με το όνομα του νυν προπονητή της ΑΕΚ να κυκλοφορεί και πάλι σε σενάρια στο διαδίκτυο.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ