Της έκανε πολύ περισσότερο κακό

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 3:13 μμ
Της έκανε πολύ περισσότερο κακό

Η ΑΕΛ είδε το ιδανικό της ξεκίνημα με δύο σερί νίκες να πηγαίνει στα σκουπίδια. Η διακοπή του πρωταθλήματος αποδείχθηκε… καταστροφική, αφού μετά ήρθε ακόμη μία… διακοπή που την αποσυντόνισε. Μάλιστα, μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή, που την βρήκε υπαίτια για τα όσα συνέβησαν με τον Απόλλωνα, έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά και εναποθέτει τις ελπίδες της στο Εφετείο, μιας και προσέφυγε στο εν λόγω δικαστικό όργανο για να διεκδικήσει το «δίκαιό» της.

Φαίνεται όμως πως το συγκεκριμένο γεγονός της έκανε πολύ περισσότερο κακό. Και αυτό γιατί απέναντι στην Πάφο δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό, ενώ το ίδιο συνέβη και με την Ομόνοια. Παρόλο που προηγήθηκε και στα δύο ματς, δεν κατάφερε να αποκομίσει κέρδος. Πριν το ματς με τους πράσινους βγήκε και η απόφαση κατακύρωσης του λεμεσιανού ντέρμπι, κάτι που φάνηκε να την επηρέασε ακόμη περισσότερο.

Οφείλει όμως να κοιτάξει μπροστά. Και προπαντός, να βελτιωθεί. Ο Κρις Κόλμαν δεν είναι… τυφλός και είδε τις αδυναμίες. Καλείται λοιπόν να τις βελτιώσει ώστε στα επόμενα ματς να έρθουν νικηφόρα αποτελέσματα. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας την προσεχή Κυριακή στην έδρα της. Νέα απώλεια θα αυξήσει επικίνδυνα τα… γκρίζα σύννεφα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ