Μιχαηλούδης στο «Ντέρμπι»: «Η Ομοσπονδία θα μπορούσε να το διευθετήσει διαφορετικά…»

Δημοσιεύθηκε 12:25 μμ
Μιχαηλούδης στο «Ντέρμπι»: «Η Ομοσπονδία θα μπορούσε να το διευθετήσει διαφορετικά…»

Για το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό για την πρώτη φάση του κυπέλλου, για τα διοικητικά και όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στην εκπομπή «Ντέρμπι» ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδα της Αμμοχώστου, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

* Η νέα αθλητική εκπομπή του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 & 97.6 με τον Αντρέα Ψάλτη και γκεστ σταρ τον Λούη Πατσαλίδη, καθημερινά μαζί σας από τις 11:00 μέχρι τις 12:00.

Για το σημερινό παιχνίδι: «Θα αγωνιστούμε στο ταλαιπωρημένο γήπεδο της Περιστερώνας, αφού είχε παιχνίδι την Κυριακή όταν αγωνίστηκε ο ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια 29Μ και χθες είχε φιλικό της Εθνικής U17, κάτι που μπορούσε η Ομοσπονδία να το διευθετήσει διαφορετικά. Δεν ξέρουμε πώς θα είναι ο αγωνιστικός χώρος σήμερα. Εν πάση περίπτωση, βλέπουμε αυτό το παιχνίδι με πολύ σοβαρότητα, άσχετα αν ο Ολυμπιακός είναι ομάδα β’ κατηγορίας. Είναι παραδοσιακή ομάδα α’ κατηγορίας, σε ένα γήπεδο που έχει τις ιδιαιτερότητές του. Θέλει προσοχή, ποδόσφαιρο είναι, γίνονται εκπλήξεις, γι’ αυτό χρειάζεται σοβαρότητα για να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου».

Για τα αγωνιστικά: «Θα απουσιάσουν αυτοί που έλειπαν και με τον Εθνικό. Δηλαδή ο Τεσέιρα, Σπόλιαριτς και Μιχάλης Ιωάννου. Προστέθηκε και ο Γούλερι ο οποίος είχε τον σοβαρό τραυματισμό με τη ρήξη χιαστών που θα τον κρατήσει τουλάχιστον για έξι μήνες εκτός δράσης. Ο Κρικόβιακ είναι επίσης εκτός».

Για τον Κρικόβιακ: «Ξεκίνησε προπονήσεις. Είχε γεμάτη χρονιά πέρσι, αλλά χρειάζεσαι και λίγο διάστημα με την ομάδα σου. Θα πρέπει να προσαρμοστεί και με τις συνθήκες στην Κύπρο, να γνωρίσει τους συμποδοσφαιριστές, να μπει στη φιλοσοφία του προπονητή. Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, δεν νομίζω να έχει οποιαδήποτε θέμα αργοπορίας στη προσαρμογή του».

Για τα διοικητικά: «Αύριο είναι η Γενική Συνέλευση, δεν υπάρχει καμία υποψηφιότητα. Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρχει ενδιάφερον, όπως προνοεί το καταστατικό, κάποιος στη συνέλευση προταθεί για να του δοθούν 15 μέρες για να κάνει συνδυασμό. Θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα».

Αν εξέφρασε ενδιαφέρον ο Μιχάλης Πεκρής: «Πάντως επίσημα δεν υπάρχει τίποτε. Αν όντως υπήρξε αυτό δεν το ξέρουμε. Επίσημα δεν υπήρχε καμιά υποβολή υποψηφιότητας από τον κ., εάν ο ίδιος ενδιαφέρεται στη Γενική Συνέλευση αυτό θα φανεί».

Aκούστε αναλυτικά όσα ανάφερε:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ