H πρώτη συνάντηση του Σωφρόνη με τους συνεργάτες και τα 10-15 ευρώ για την πρεμιέρα

Δημοσιεύθηκε 11:55 πμ
H πρώτη συνάντηση του Σωφρόνη με τους συνεργάτες και τα 10-15 ευρώ για την πρεμιέρα

Πρώτη συνάντηση του νέου προπονητή της Εθνικής Ανδρών Σωφρόνη Αυγουστή με το προσωπικό της ΚΟΠ και τα μέλη της προπονητικής και ιατρικής ομάδας.

Συζητήθηκαν οργανωτικά και λειτουργικά θέματα με κοινό στόχο όλων, την αγωνιστική επιτυχία της Εθνικής μας.

Ουσιαστικά άρχισε η δουλειά ενόψει των αγώνων με Ρουμανία και Κόσοβο στις 12 και 15 Οκτωβρίου.

Την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η κλήση των ποδοσφαιριστών και τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου θα αρχίσει η προετοιμασία.

Στο μεταξύ, ξεκινάει και η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα στη Ρουμανία. Πιο κάτω η σχετική ενημέρωση από την ΚΟΠ.

«Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στηρίζουμε την Εθνική μας ομάδα με αντίπαλο τη Ρουμανία! Ο αγώνας θα γίνει στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα και θα αρχίσει στις 21:45. Είναι για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Στο νέο της ξεκίνημα, με νέο προπονητή το Σωφρόνη Αυγουστή, η Εθνική μας χρειάζεται την στήριξη του κόσμου για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΡΟΣ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Τιμή εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Οικογενειακό εισιτήριο: 15 ευρώ (ανατολική κερκίδα)

Παιδικό εισιτήριο: Δωρεάν (κάτω των 14 ετών)

Στηρίζουμε την Κύπρο μας! Στηρίζουμε την ομάδα που μας Ενώνει! »

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ