Ενρίκε: «Δεν θα σου εξηγήσω την τακτική μου διότι δεν θα την καταλάβεις»

Δημοσιεύθηκε 10:55 πμ
Ενρίκε: «Δεν θα σου εξηγήσω την τακτική μου διότι δεν θα την καταλάβεις»

Όλο νεύρα ήταν ο Λουίς Ενρίκε μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Άρσεναλ.

Ντέρμπι... στα χαρτιά ήταν αυτό ανάμεσα στην Άρσεναλ και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «κανονιέρηδες» εκμεταλλεύτηκαν την τραγική βραδιά του Τζανλουΐτζι Ντοναρούμα, σκόραραν δύο φορές στο πρώτο 45λεπτο κι από κει και πέρα με σωστή διαχείριση πέτυχαν την πρώτη τους νίκη, μετά το 0-0 της πρεμιέρας με την Αταλάντα.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Ισπανό τεχνικό των Παριζιάνων σχετικά με την τακτική που ακολούθησε και ο Ενρίκε απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος:

«Δεν έχω σκοπό να σου εξηγήσω την τακτική διότι μάλλον δεν θα καταλάβαινες. Πρέπει να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα ως ομάδα, αλλά δεν έχω σκοπό να εξηγήσω τίποτα».

Και συνέχισε ο Ενρίκε λέγοντας: «Δεν θέλω να στοχεύσω κανέναν μεμονωμένα, η ήττα είναι για μένα, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, η ήττα είναι απολύτως άξια. Οι αμυντικοί περίμεναν τους επιθετικούς μας, όχι το αντίστροφο. Ήταν ανώτεροι από εμάς. Αυτό είναι ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Παίξαμε εκτός έδρας, κάναμε ένα έντονο παιχνίδι, αλλά είναι δύσκολο να εξηγήσεις το ποδόσφαιρο όταν παίζεις απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι καλύτερος από σένα».

Πηγή: sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ