Πάει με ροτέισιον και... προειδοποιήσεις Μπαντία κόντρα σε ΑΕΖ

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 10:34 πμ Ενημερώθηκε 10:36 πμ
Πάει με ροτέισιον και... προειδοποιήσεις Μπαντία κόντρα σε ΑΕΖ

Πάει σε ροτέισιον ο Νταβίντ Μπαντία αλλά με κάθε σοβαρότητα. Στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΖ στο Δασάκι ο Ισπανός τεχνικός θα κάμει ροτέισιον για να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες. Το Σάββατο παίζει εκτός με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα αλλά πρώτα ο στόχος είναι η πρόκριση σήμερα στο κύπελλο. Ο Μπαντία αναμένεται ότι θα παρατάξει άλλη ενδεκάδα. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν χρόνο στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΖ είναι και οι Μπογκαντίνοφ, Κ. Ηλία, Πεχλιβάνης, Παναγιώτου, Αγγελόπουλος, Αλμέιδα, Ερνάντεζ, Σααντί, Σόπιετς, Μιλιτσεάνου.

Προειδοποίηση Μπαντία

Μπορεί ο Μπαντία να πάει σε ροτέισιον αλλά σε καμία περίπτωση ο Εθνικός δεν πρόκειται να υποτιμήσει την ΑΕΖ. Ο κόουτς προειδοποίησε τους παίκτες του ότι θα πρέπει να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάρουν την πρόκριση. Στα χαρτιά ο Εθνικός είναι το απόλυτο φαβορί. Αυτό όμως θα πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Διαχρονικά ο στόχος του Εθνικού είναι γη διάκριση στο κύπελλο και αυτό θα υποδεχθεί την ΑΕΖ με κάθε σοβαρότητα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ