Αν μη τι άλλο έδειξε σημάδια βελτίωσης

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 8:16 πμ Ενημερώθηκε 10:32 πμ
Αν μη τι άλλο έδειξε σημάδια βελτίωσης

Άλλη ομάδα με τον Απόλλωνα. Η καλύτερη εμφάνιση της Ένωσης. Έβγαλε αντίδραση στον αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά και πάλιν δεν απέφυγε την ήττα. Σε σχέση με τα προηγούμενα της παιχνίδια που ήταν κάκιστη με τον Απόλλωνα έδειξε ότι έχει σφυγμό. Αν μη τι άλλο αυτή την φορά ηττήθηκε αλλά έδειξε σημάδια βελτίωσης και αυτό είναι που κρατούν στο Παραλίμνι. Θετικά τα μηνύματα βελτίωσης πάρα την ήττα.

Παράπονα

Σε ένα παιχνίδι που ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ λύγισε στις καθυστερήσεις, ενώ έχει παράπονα από την διαιτησία. Γενικά ενώ μπορούσε για τον βαθμό έφυγε από την Λεμεσό με βαριά όπως εξελίχθηκε ήττα και σε άλλο ένα παιχνίδι με άδεια χέρια.

Πέντε αλλαγές

Ο Όρι Γκούτμαν πραγματοποίησε πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα. Τα πέντε νέα πρόσωπα που πήραν φανέλα βασικού ήταν οι Κορίνους, Χριστοφή, Φλίτερ, Μαυρουδής και Ανδρέου που πήραν τος θέσεις των Μιλίσεβιτς, Χαραλάμπους, Γκότλιεπ, Κοτσώνη, Μεντί. Ο Γκότλιεπ μπήκε ως αλλαγή και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την βυσσινί φανέλα.

Το πέναλτι και η διαχείριση

Από την μία είναι το πέναλτι στις καθυστερήσεις αυτό που έκρινε και τον αγώνα. Από την άλλη είναι και η διαχείριση του Όρι Γκούτμαν που με τις κινήσεις του δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει βαθμολογικό κέρδος.

Τέταρτη ήττα

Η ήττα με 3-1 από τον Απόλλωνα ήταν η τέταρτη σε πέντε παιχνίδια. Η Ένωση ηττήθηκε και από τον ΑΠΟΕΛ 0-4, την Καρμιώτισσα 0-1 και την Ομόνοια Αραδίππου 0-2. Έχει τρεις βαθμούς από την εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Ομόνοιας 29.

Ακολουθεί άλλο ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την Πάφο στο Τάσος Μάρκου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ