Ικανοποίηση για την πολυφωνία στο σκοράρισμα

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 9:29 πμ
Ικανοποίηση για την πολυφωνία στο σκοράρισμα

Η πολυφωνία στο σκοράρισμα φέρνει μεγάλη ικανοποίηση στο Δασάκι. Το ότι σχεδόν σε κάθε παιχνίδι σκοράρουν διαφορετικοί ποδοσφαιριστές αυτό από μόνο του αποτελεί επιπρόσθετο παραγωγικό όπλο για τον Νταβίντ Μπαντία. Αναμφίβολα η πολυφωνία στο σκοράρισμα καταγράφεται στα θετικά της Αχνιώτικης ομάδας και δείχνει και τις δυνατότητες που έχει.

Στυλιανού και Ιριόντο

Οι Μάριος Στυλιανού και Εμμάνουελ Ιριόντο πέτυχαν τα δύο γκολ με την Ανόρθωση. Ο Στυλιανού πέτυχε το 1-0 και ο Ιριόντο το 2-0.

Γκονζάλες και Λίπσκι

Οι Πάμπλο Σουάρεζ και Πάτρικ Λίπσκι πέτυχαν τα δυο γκολ στο 2-2 με την ΑΕΚ. Μάλιστα το γκολ του Σουάρεζ ήταν εντυπωσιακό.

Αντερέγκεν και Οφόρι

Οι Νικολάς Αντερέγκεν και Ρϊτσιαρτ Οφόρι πέτυχαν τα δύο γκολ στην εντός έδρα ήττα από την Σαλαμίνα. Το γκολ του Αντερέγκεν ήταν για χάι λάιτ.

Αντερέγκεν και Μπονέτο

Οι Νικολάς Αντερέγκεν και Χουάν Μπονέτο ήταν οι σκόρερ στο τεράστιο διπλό με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Οι δύο Αργεντινοί επιθετικοί έλαμψαν μέσα στο ΓΣΠ. Ο Αντερέγκεν πέτυχε δύο γκολ και ένα ο Μπονέτο.

Με ΑΕΛ

Ο Μπαντία προετοιμάζει την ομάδα του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Παναγιώτου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ