Το γκράφιτι για την επιστροφή της Άστον Βίλα στο Champions League

Δημοσιεύθηκε 8:57 πμ
Το γκράφιτι για την επιστροφή της Άστον Βίλα στο Champions League

Η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου των Κομπανί και Κέιν και στο «Βίλα Παρκ» από την αρχή της εβδομάδας οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Τα γκράφιτι με τους μεγάλους, ποδοσφαιρικούς πρωταγωνιστές των γηπέδων έχουν γίνει... must τα τελευταία χρόνια - ειδικά στο Μέρσεϊσαϊντ που έχει γίνει... ποδοσφαιρούπολη - και το Μπέρμιγχαμ αρχίζει να μπαίνει σε αυτή την τάση, λόγω και των «villans» που συμμετέχουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Έπειτα και από συμφωνία με συγκεκριμένο όμιλο media, ιδιοκτήτης συγκεκριμένης κατοικίας παραχώρησε την μια πλευρά προς εκμετάλλευση, με γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο να ετοιμάζει μια απόλυτα εντυπωσιακή τοιχογραφία ώστε να προμοτάρει και την κάλυψη των αναμετρήσεων της Βίλα στο Champions League.

Πηγή: sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ