Δεν κέρδισε αλλά ανέβηκε

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 1.10.2024
Δεν κέρδισε αλλά ανέβηκε

Μπορεί ο Άρης να μην κατάφερε να κερδίσει στο «Στέλιος Κυριακίδης» την Πάφος, παρ' όλα αυτά η εμφάνισή του ικανοποίησε τον προπονητή.

Είναι χαρακτηριστική άλλωστε η ατάκα του Αλεξέι Σπιλέφσκι πως αυτό που είδε στην Πάφο είναι τον Άρη που έχει συνηθίσει. Ο Άρης, παρ' όλο που δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του προβάδισμα, προσπάθησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να επικρατήσει στο τέλος της Πάφος. Από εκεί και πέρα κρίνεται θετικά το γεγονός ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφυγε από μία πολύ δύσκολη έδρα χωρίς να χάσει κάτι, που έχει ως αποτέλεσμα τη διατήρησή της κοντά στην κορυφή.

Γενικά, αυτό το παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Άρη να ανέβει ψυχολογικά και να παρουσιαστεί έτοιμος για τη συνέχεια. Ας μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, με την Ομόνοια, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ