Δεν τα βάφει... μαύρα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 1.10.2024
Δεν τα βάφει... μαύρα
Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί αποτυχία για την Πάφος FC η ισοπαλία στην αναμέτρηση με τον Άρη

Μπορεί η απόδοση να μην κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, εντούτοις, για ακόμη μία φορά, παρουσίασε αρετές που της δίνουν την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Κράτησε το αήττητο και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας δώσει σε αυτό το διάστημα των πέντε αγωνιστικών και τέσσερα ντέρμπι. Κέρδισε τα τρία (ΑΕΚ, Ανόρθωση, ΑΕΛ) και έφερε ισοπαλία με Άρη. Χάθηκε το απόλυτο αλλά δεν θα τα βάψει... μαύρα από τις πρώτες απώλειες βαθμών.

Τώρα όλων το μυαλό είναι στραμμένο στο ιστορικό ραντεβού της Πέμπτης (22:00) απέναντι στην Πέτροκουμπ για την πρεμιέρα του League Phase του Conference League. Kαι μπορεί να είναι εκτός ο αγώνας, όμως θέλει να ξεκινήσει ιδανικά τη διαδικασία. Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, ο οποίος είναι αναγκασμένος να προβεί σε αλλαγές μιας και το πρόγραμμα είναι πιεσμένο, υπολογίζει ξανά στον Ντράγκομιρ που με τον Άρη ήταν τιμωρημένος. Πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να βοηθήσει ο Πέπε που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τους πράσινους της Λεμεσού.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ