Δεν κέρδισε, θα μπορούσε να το κάνει, πρέπει να το συνηθίσει

Δημοσιεύθηκε 1.10.2024
Δεν κέρδισε, θα μπορούσε να το κάνει, πρέπει να το συνηθίσει

Οι γαλαζοκίτρινοι ναι μεν δεν έθελξαν στην Περιστερώνα ωστόσο έφτιαξαν αρκετές καλές στιγμές για να πετύχουν ένα γκολ που με βάση την εικόνα της αναμέτρησης, θα ήταν αρκετό για να φύγουν από εκεί με το τρίποντο.

Η Ομόνοια 29Μ είχε συγκεκριμένο τρόπο να σταματήσει τους φιλοξενούμενους και τα κατάφερε. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ντομίνγκεζ δημιούργησε τις προϋποθέσεις και έχασε τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο αντίπαλος είχε σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα Μπρολ και αυτό εκ του αποτελέσματος φάνηκε αρκετό.

Από εκεί και πέρα, ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να συνηθίσει σε τέτοια αντιμετώπιση και από άλλες ομάδες. Το στοίχημα είναι να καταφέρει στα επόμενα παρόμοια παιχνίδια να βρει γκολ.

Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί προβληματική η εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο «Κατωκοπιά Επιστροφή». Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν άστοχοι και σε κάποια σημεία του αγώνα κουρασμένοι.

Ψ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ