Μόνιμη «πληγή» για τον Παναθηναϊκό το πρώτο ημίχρονο των αγώνων!

Δημοσιεύθηκε 1.10.2024
Μόνιμη «πληγή» για τον Παναθηναϊκό το πρώτο ημίχρονο των αγώνων!

Στην ήττα από την ΑΕΚ επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά ότι το «Τριφύλλι» αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεών του, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο εμφανίζεται πάντα βελτιωμένο.

Ένα ασφαλές συμπέρασμα που μπορεί να βγει για τον Παναθηναϊκό μετά το πρώτο κομμάτι της σεζόν είναι πως οι «πράσινοι» δεν έχουν βρει ακόμα τον τρόπο να μπαίνουν δυναμικά και όπως θα έπρεπε στα παιχνίδια τους. Ως αποτέλεσμα, σχεδόν μόνιμα... τρέχουν στο δεύτερο 45λεπτο να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, κάτι που δεν είναι πάντα εφικτό.

Στα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν μάλιστα, που ήταν κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ, δεν είχε φανεί αυτό, μιας και η ομάδα πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Ακολούθησαν όμως 10 σερί παιχνίδια όπου το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο αδυνατεί να πάει στην ανάπαυλα με κεφάλι στο σκορ, κάτι που πολύ συχνά πληρώνει. Τρεις φορές οι «πράσινοι» ήταν πίσω στο ημίχρονο και 7 φορές ισόπαλοι, ενώ συνολικά πανηγύρισαν 4 νίκες στους αγώνες αυτούς.

Ακόμα και σε παιχνίδια όπου δεν ήρθε η νίκη όμως, η βελτίωση του Παναθηναϊκού στην επανάληψη ήταν εμφανής. Στο εντός με τον Άγιαξ το «Τριφύλλι» ήταν ανώτερο στην επανάληψη, στο εκτός με την Λανς μείωσε με τον Ιωαννίδη, κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε «χρυσή» ευκαιρία να φύγει με τη νίκη στο φινάλε, ενώ και με την ΑΕΚ το δεύτερο 45λεπτο ήταν σαφώς καλύτερο για το «Τριφύλλι».

Αναλυτικά οι τελευταίοι 10 αγώνες των «πράσινων»:

Παναθηναϊκός - Άγιαξ: 0-1 ημίχρονο, 0-1 τελικό

Άγιαξ - Παναθηναϊκός: 0-0 ημίχρονο, 0-1 τελικό (αποκλεισμός στα πέναλτι)

Παναθηναϊκός - Asteras AKTOR: 0-0 ημίχρονο, 0-1 τελικό

Λανς - Παναθηναϊκός: 2-0 ημίχρονο, 2-1 τελικό

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: 0-0 ημίχρονο, 1-0 τελικό

Παναθηναϊκός - Λανς: 0-0 ημίχρονο, 2-0 τελικό

Athens Kallithea - Παναθηναϊκός: 1-1 ημίχρονο, 2-2 τελικό

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: 0-0 ημίχρονο, 0-0 τελικό

Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός: 1-1 ημίχρονο, 3-1 τελικό

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: 1-0 ημίχρονο, 2-0 τελικό

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ