«Οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ περιμένουν πως ο Τεν Χαγκ θα απολυθεί»

Δημοσιεύθηκε 1.10.2024
«Οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ περιμένουν πως ο Τεν Χαγκ θα απολυθεί»

Μόνο σίγουρη δεν μοιάζει να είναι η παραμονή του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρότι τα αγγλικά Μέσα ανέφεραν αρχικά πως ο Ολλανδός τεχνικός χαίρει ακόμα της πίστης της διοίκησης του συλλόγου, τα πρωτοσέλιδα της Τρίτης φέρνουν νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, η απομάκρυνση του Έρικ Τεν Χαγκ θεωρείται πλέον πιο πιθανή. Η «Daily Mail» αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της ότι «οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ περιμένουν πως ο Έρικ Τεν Χαγκ θα απολυθεί». Την ίδια ώρα, το πρωτοσέλιδο της «Daily Express» αναφέρεται στον Σιμόνε Ιντζάγκι και αναφέρει «Ο Ιντζάγκι βρίσκεται στο κάδρο, είναι σοβαρός στόχος για να αντικαταστήσει τον Τεν Χαγκ».

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παίξει το «κεφάλι» του στα δύο επόμενα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι σε Πόρτο και Άστον Βίλα, ευελπιστώντας να αντιστρέψει την κατάσταση άμεσα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ