Οποιαδήποτε νίκη βοηθά, όπως κι αν έρθει

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 1.10.2024
Οποιαδήποτε νίκη βοηθά, όπως κι αν έρθει

Έστω κι αν τα βρήκε σκούρα στο «Αλφαμέγα» κόντρα στην αξιόμαχη ΕΝΠ, ο Απόλλωνας επικράτησε με 3-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των γαλάζιων στο πρωτάθλημα και η πρώτη εντός έδρας.

Είναι αλήθεια πως η ομάδα του Άντριαν Γκούλα φλέρταρε με την γκέλα, παρ' όλα αυτά δεν σταμάτησε να προσπαθεί και δικαίως κέρδισε στο τέλος του αγώνα. Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως κάθε νίκη είναι ικανή να βοηθήσει μία νέα ομάδα, ειδικά στην αρχή του πρωταθλήματος.

Ο Σλοβάκος προπονητής μπορεί να ξεχωρίσει τα αρνητικά σημεία του παιχνιδιού με τους βυσσινί για να δουλέψει σε αυτά ενόψει της συνέχειας. Όπως έχει ειπωθεί πολλάκις, οι ομάδες που χρειάζονται χρόνο μπορούν να δουλέψουν με ηρεμία και ανεβασμένη ψυχολογία. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τον Απόλλωνα, ο οποίος στρέφει άμεσα την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα εκτός έδρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν ο Σεσί Ντ' Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζεται για το παιχνίδι στο «Αμμόχωστος». Ο 28χρονος χαφ ένιωσε ένα σφίξιμο και έμεινε εκτός από το ματς με την ΕΝΠ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ