Η ανάρτηση του Μαρσιάλ με τον Πιερό για τη νίκη στο ντέρμπι

Δημοσιεύθηκε 3:12 μμ Ενημερώθηκε 3:13 μμ
Η ανάρτηση του Μαρσιάλ με τον Πιερό για τη νίκη στο ντέρμπι

Ο Αντονί Μαρσιάλ πανηγύρισε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία του Φράνζι Πιερό.

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena», με τον Φρανζί Πιερό να πρωταγωνιστεί για τους «κιτρινόμαυρους». Ο επιθετικός της ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει για την Ένωση, ενώ στις καθυστερήσεις κέρδισε το πέναλτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Νορντίν Άμραμπατ με το οποίο ο Μαροκινός διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Αντονί Μαρσιάλ που ήταν και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης πανηγύρισε τη νίκη, κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Γάλλος σταρ της ΑΕΚ ανέβασε στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram μια φωτογραφία του Πιερό από τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε, δίνοντας τα συγχαρητήρια στον συμπαίκτη του.

4969411115431165 image

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ