Έχει δύο επιλογές η ΑΕΛ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 2:55 μμ Ενημερώθηκε 3:09 μμ
Έχει δύο επιλογές η ΑΕΛ
Αναμφίβολα η ήττα από την Ομόνοια άφησε άπαντες απογοητευμένους στην ΑΕΛ. Αυτό ωστόσο που προβλημάτισε περισσότερο ήταν η κακή εικόνα της ομάδας στο ΓΣΠ.

Το αποτέλεσμα απέναντι στους πράσινους ήρθε να κουμπώσει στην ήττα από την Πάφος αλλά και την εξοντωτική ποινή που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής.

Η ΑΕΛ έχει δύο επιλογές από εδώ και πέρα. Είτε θα αφήσει την εσωστρέφεια και την απογοήτευση να κυριεύσει είτε θα τα αφήσει όλα πίσω της και θα προσπαθήσει να κάνει μία νέα αρχή. Ο προπονητής Κρις Κόλμαν δεν κρύφτηκε μετά το τέλος του αγώνα στη Λευκωσία και αυτό είναι προς τιμήν του.

Μίλησε για τη χειρότερη εμφάνιση της ομάδας του από την αρχή του πρωταθλήματος. Στο ποδόσφαιρο όμως πάντοτε υπάρχει η επόμενη μέρα και σε αυτήν πρέπει να συγκεντρωθεί η ΑΕΛ. Να καταφέρει οπωσδήποτε στο επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας να πάρει τη νίκη και μαζί με τους τρεις βαθμούς να καρπωθεί ηρεμία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ