Στη φυλακή 16 οργανωμένοι οπαδοί των Μίλαν και Ίντερ για σύνδεση με τη Μαφία

Δημοσιεύθηκε 12:53 μμ
Στη φυλακή 16 οργανωμένοι οπαδοί των Μίλαν και Ίντερ για σύνδεση με τη Μαφία

Συνελήφθησαν από τις ιταλικές Αρχές 16 οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν και της Ίντερ, οι οποίοι κατηγορούνται για σύνδεση με τη Μαφία και το οργανωμένο έγκλημα.

Δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, αναφέρει ότι 19 άτομα, μεταξύ των οποίων πολλά μέλη των οργανωμένων οπαδών της Ίντερ και της Μίλαν, συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας (30/9).

Από τους 19 συλληφθένες, οι 16 ήταν ultras κι ο λόγος που οδηγήθηκαν στη φυλακή από τις ιταλικές Αρχές είναι για σύνδεση με την ιταλική Μαφία της Καλάβρια, αλλά και το οργανωμένο έγκλημα στο ποδόσφαιρο.

Επίσης, άλλοι τρεις τέθηκαν υπό κατ' οίκον περιορισμό.

Η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε στις αρχές Σεπτεμβρίου μετά τη δολοφονία του Αντόνιο Μπελόκο, ηγετικού στελέχους της Curva Nord της Ίντερ, που διέπραξε ο Αντρέα Μπερέτα, των οργανωμένων οπαδών της Μίλαν.

sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ