Κανένα θέμα με Χριστοδούλου!

Δημοσιεύθηκε 12:08 μμ
Κανένα θέμα με Χριστοδούλου!

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Κωνσταντίνου παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως δεν υπάρχει θέμα Χριστόδουλου Χριστοδούλου στην ομάδα μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Όσα είπε:

«Όχι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, ούτε συζητήθηκε ποτέ. Πλήρως αντιλαμβανόμενοι τα αποτελέσματα, είχαμε συζητήσεις με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, πήραμε κάποια μέτρα για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Περιμέναμε και εμείς άλλα πράγματα. Το καλοκαίρι όταν κάναμε την προετοιμασία θέλαμε να βλέπουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια και σε κάποια παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί. Αυτή είναι η όλη αλήθεια που επικρατεί. Όπως είπα και πριν γίνονται προσπάθειες για να αντιστραφεί το κλίμα.

Είχαμε διάφορες συναντήσεις και συζητήσεις, με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Με προπονητή αλλά και αθλητικό διευθυντή. Η ζωή συνεχίζεται. Μεθαύριο έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για το κύπελλο. Είναι ένα οικογενειακό θέμα, δεν βλέπουμε το λόγο να μπούμε σε παραπάνω συζητήσεις προς τα έξω. Κάνουμε αυτό που μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να βγει απ’ αυτή τη μικρή κρίση. Δεν θα ισοπεδώσουμε τα πάντα. Πιστεύουμε σαν διοίκηση στο όλο πρότζεκτ που κτίστηκε το καλοκαίρι. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τη στεναχώρια του κόσμο. Ειδικά στο τελευταίο ματς γιατί ήταν μια κακή προς μέτρια εμφάνιση στην έδρα μας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ