Μουρίνιο: Δέχθηκε κάρτα, επειδή τοποθέτησε το λάπτοπ του μπροστά στην κάμερα του αγώνα

Δημοσιεύθηκε 10:00 πμ
Μουρίνιο: Δέχθηκε κάρτα, επειδή τοποθέτησε το λάπτοπ του μπροστά στην κάμερα του αγώνα

Με τον πλέον ευφάνταστο τρόπο αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο για ακυρωθέν γκολ της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Αντάλιασπορ, τοποθετώντας το λάπτοπ του με το στιγμιότυπο μπροστά στην κάμερα!

Τι άλλο θα σκαρφιστεί ο Ζοσέ Μουρίνιο; Η Φενέρμπαχτσε αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Αντάλιασπορ για την 7η αγωνιστική της Super Lig και έφυγε με το «διπλό» (0-2), επιστρέφοντας στις νίκες μετά τη συντριβή από την Γαλατάσαραϊ.

Ωστόσο, ο Μουρίνιο ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα μετά την... ιδιαίτερη απόφαση που έλαβε στο δεύτερο ημίχρονο. Τι έκανε; Σε ακυρωθέν γκολ της ομάδας του διαμαρτυρήθηκε προς τον διαιτητή βάζοντας μπροστά από την κάμερα της live μετάδοσης το λάπτοπ του, «παγωμένο» στο στιγμιότυπο της φάσης.

Η σιωπηλή διαμαρτυρία του δεν φάνηκε να αρέσει και πολύ στον διαιτητή της αναμέτρησης που του έδειξε την κίτρινη κάρτα στο 78ο λεπτό!

Gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ