Σιμεόνε εναντίον Κουρτουά: «Να τιμωρείται και αυτός που προκαλεί»

Δημοσιεύθηκε 9:54 πμ
Σιμεόνε εναντίον Κουρτουά: «Να τιμωρείται και αυτός που προκαλεί»

O Ντιέγο Σιμεόνε καταδίκασε μεν τις ρίψεις αντικειμένων από οπαδούς της Ατλέτικο στο ντέρμπι με τη Ρεάλ, ωστόσο αναφέρθηκε και στον Τιμπό Κουρτουά υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να τιμωρηθεί και εκείνος διότι προκάλεσε με την συμπεριφορά του.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας της «βασίλισσας» βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών των «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι πέταξαν αντικείμενα προς το μέρος του με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει προσωρινά το μαδριλένικο ντέρμπι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 1-1, ο Σιμεόνε ρωτήθηκε σχετικά και εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να τιμωρούνται και αυτοί που προκαλούν με την συμπεριφορά τους από τον αγωνιστικό χώρο.

«Η γνώμη μου είναι ότι ο σύλλογος πρέπει να επιβάλει κυρώσεις στους υπεύθυνους για τα επεισόδια. Δεν χρειαζόμαστε αυτούς τους ανθρώπους. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς που μας υποστηρίζουν. Αυτές οι ενέργειες βλάπτουν τον σύλλογο. Προσοχή όμως, αυτό δεν δικαιολογεί τις καταστάσεις που δημιουργούμε εμείς οι παίκτες. Μπορούμε να βοηθήσουμε στο να αποτραπούν αυτές οι καταστάσεις και οι ταραχοποιοί κι αυτοί που προκαλούν πρέπει να τιμωρηθούν. Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τον Κουρτουά να ξεσηκώνει το πλήθος και να γελάει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το πώς προκαλούμε τον κόσμο. Επαναλαμβάνω, αυτό δεν δικαιολογεί αυτό που συνέβη μετά, αλλά οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου εμένα, έχουν πολλά να κάνουν με αυτό» είπε ο Αργεντινός τεχνικός και συνέχισε:

«Όσοι πετούν αναπτήρες θα πρέπει να τιμωρούνται , αλλά το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με αυτούς που προκαλούν τους οπαδούς. Αυτό που συνέβη δεν έπρεπε να έχει συμβεί, αλλά ο Κουρτουά χτυπήθηκε επίσης με αναπτήρες όταν έπαιζε για την Ατλέτικο στο Μπερναμπέου. Ο σύλλογος δεν πρέπει να το επιτρέπει αυτό, αλλά δεν είμαστε θύματα. Αν προκαλέσουμε, μπορεί να υπάρξει αντίδραση. Ούτε αυτό μπορούμε να το επιτρέψουμε. Πρέπει να τιμωρούμε όποιον το προκαλεί - είτε αυτός είναι ο Σιμεόνε, ο Μέσι, ο Κουρτουά, ο Βινίσιους, ο Γκριεζμάν ή οποιοσδήποτε άλλος. Μπορείτε να δειτε ξεκάθαρα τον Κουρτουά να τους προκαλεί γελώντας».

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ