Μπαίνει στο οπλοστάσιο για να κάνει τη διαφορά

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 9:11 πμ
Μπαίνει στο οπλοστάσιο για να κάνει τη διαφορά

Δεν το έκρυψαν ποτέ στην Ομόνοια ότι έψαχναν επιθετικό που θα πλαισίωνε τους Στεπίνσκι και Κακουλλή. Ειδικά μετά την πρόκριση της ομάδας στην Ευρώπη, η αναγκαιότητα έγινε μεγαλύτερη. Παρ' όλα αυτά, παρά τις προσπάθειες στη μεταγραφική περίοδο (μέχρι 9 Σεπτεμβρίου), αυτές δεν καρποφόρησαν.

Έτσι έμεινε το «παράθυρο» των ανέργων και μέσα από αυτήν τη... δεξαμενή, όλα δείχνουν πως η Ομόνοια θα εντάξει στο οπλοστάσιό της, έναν παίκτη με σπουδαίο βιογραφικό. Σήμερα λοιπόν, εκπνέει η προθεσμία και όλα δείχνουν πως θα βγει το φιρμάνι για τον Στέφαν Γιόβετιτς. Ο 35χρονος φορ είχε θητεύσει πέρσι στον Ολυμπιακό, όμως δεν έμεινε γνωστός από τη θητεία του στον Πειραιά. Έπαιξε και σε άλλες σπουδαίες ομάδες όπως η Φιορεντίνα (135 συμμετοχές, 40 γκολ), Μονακό (77 συμμετοχές, 21 γκολ), Μάντσεστερ Σίτι (44 συμμετοχές, 11 γκολ), Παρτιζάν (77 συμμετοχές, 17 γκολ), Ίντερ (33 συμμετοχές, 7 γκολ), Χέρτα (440 συμμετοχές, 11 γκολ) και Σεβίλλη (24 συμμετοχές, 7 γκολ). Αναμφίβολα είναι ένα σπουδαίο βιογραφικό, που άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο ελπίζουν να αποτυπωθεί και με την πράσινη φανέλα.

Από εκεί και πέρα, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην πρώτη ευρωπαϊκή πρόκληση απέναντι στη Βικινγκούρ στο ΓΣΠ την προσεχή Πέμπτη για τη League Phase του Conference League. Ο Σεμέδο δεν υπολογίζεται αφού αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την ΑΕΛ με μυϊκό πρόβλημα ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα θα διαφανεί κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος ο Μασούρας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ