Πήρε το Σούπερ Καπ η Sabbianco Ανόρθωση!

Δημοσιεύθηκε 9:49 μμ
Πήρε το Σούπερ Καπ η Sabbianco Ανόρθωση!

Η Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου κατέκτησε το 36ο ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Ανδρών στο Χάντμπολ, κερδίζοντας τον Παρνασσό Στροβόλου με σκορ 29 – 28, σε αγώνα διαφήμιση του χάντμπολ, που έγινε την Παρασκευή (27/9) και με τον οποίον άνοιξε η αυλαία της σεζόν 2024-25. Ο Παρνασσός μείωσε στο γκολ μισό λεπτό πριν από το τέλος, ενώ είχε την τελευταία επίθεση, την οποία έχασε.

Η νταμπλούχος ομάδα του Μάριου Ευσταθιάδη προηγήθηκε 14-11 στο ημίχρονο, ενώ το β’ ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Στροβόλου. Είναι το τέταρτο συνεχόμενο ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ για τους κυανόλευκους και συνολικά ο δωδέκατος σερί τίτλος από το 2021 αφού μετρούν τέσσερα σερί νταμπλ (2021, 2022, 2023, 2024). Η Sabbianco Ανόρθωση πήρε προβάδισμα από τα πρώτα στάδια του αγώνα, το οποίο σταδιακά διεύρυνε για να πάει στ’ αποδυτήρια με +3.

Στο β’ ημίχρονο ο Παρνασσός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσει το ματς, μείωσε στα δύο γκολ στο 40’ (18-16) όμως με σερί 3-0 από το 47’ έως το 50’ η «Κυρία» προηγήθηκε 25-19 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Ωστόσο, οι παίκτες του Σ. Ζωγράφου δεν είχαν πει την τελευταία του λέξη και «μάζεψαν» τη διαφορά σε 28-26 (57’) και 29-28 στο 59.30’’, κερδίζοντας στο τέλος το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών τους.

Sabbianco Ανόρθωση (Μ. Ευσταθιάδης): Κωστακίδης, Γουργούμης, Λεωνίδου, Μπακατσέλος, Ι. Αργυρού 2, Νούνγκοβιτς, Μπέζερ, Σεϊρεκίδης 4, Τσαναξίδης 3, Αντάμοβιτς 4, Μπούντιτς 7, Καϊμακάμης 4, Σέλβι, Χαραλάμπους 1, Μούγιτς 4, Φεσιάς

Παρνασσός Στροβόλου (Σ. Ζωγράφου): Ππούμος, Ταρτίος 9, Δημοσθένους 6, Οέντα, Μπαμπατζανίδης, Χατζηδάκης 1, Στούμπης 1, Ζούρεκ 2, Λάσκος 2, Χατζησάββας 5, Καρκαλάτος 1, Ρούσσος, Ευδοξίου, Τζούβας 1, Αραούζος, Κορκολής 4

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ