Premier League: Αμφιβολίες για το ημι-αυτόματο οφσάιντ και αναβολή!

Δημοσιεύθηκε 7:28 μμ
Premier League: Αμφιβολίες για το ημι-αυτόματο οφσάιντ και αναβολή!

Η Premier League ακόμα δεν έχει πειστεί για την εγκυρότητα του ημι-αυτόματου οφσάιντ και η εφαρμογή του στους αγγλικούς αγώνες παίρνει αναβολή για το 2025.

Μπορεί Serie A και La Liga να έχουν επενδύσει ακόμα περισσότερο στην τεχνολογία καλωσορίζοντας τη χρήση του ημι-αυτόματου οφσάιντ στους αγώνες τους, αλλά η Premier League διατηρεί ακόμα... επιφυλάξεις.

Αν και οι αγγλικές ομάδες υπερψήφισαν την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας και στο δικό τους πρωτάθλημα από τη φετινή περίοδο, το πλάνο δείχνει να πηγαίνει πίσω χρονικά λόγω των περισσότερων τεστ που απαιτεί η διοργανώτρια αρχή για την ορθότητα της τεχνολογίας.

Σύμφωνα άλλωστε με το «ESPN» οι ιθύνοντες της Premier League ακόμα δεν έχουν βεβαιωθεί πως το ημι-αυτόματο οφσάιντ είναι εντελώς αξιόπιστο και θέλουν να συνεχίσουν τις αναλύσεις μέχρι να πειστούν για το αντίθετο.

Με τα προηγούμενα δεδομένα το αγγλικό πρωτάθλημα θα καλωσόριζε την τεχνολογία πιθανότατα μέσα στον προσεχή Οκτώβριο, όμως οι τελευταίες αμφιβολίες που έχουν διεγερθεί έχουν εκτοπίσει το πρότζεκτ για το 2025.

Φαίνεται μάλλον πως οι Άγγλοι θα αποτελέσουν το τελευταίο «κάστρο» προτού το ημι-αυτόματο οφσάιντ βρεθεί σε όλα τα γήπεδα των κορυφαίων διοργανώσεων, καθώς πέρα από Ιταλία και Ισπανία χρησιμοποιείται τόσο από την UEFA στο Champions League, όσο και από τη FIFA στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ