Διπλό ανακούφισης για την ΑΕΚ! 

Δημοσιεύθηκε 8:50 μμ Ενημερώθηκε 9:44 μμ
Διπλό ανακούφισης για την ΑΕΚ! 

Πολύ σημαντική νίκη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan πέτυχε η ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 3-1 της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος».

Έπειτα από τρεις αγώνες χωρίς τρίποντο, η ομάδα του Μπεργκ έφτασε στην 2η της νίκη στο πρωτάθλημα. Σκόρερ για τους κιτρινοπράσινους που έφτασαν τους 7 βαθμούς, οι Μπεχαράνο (αυτ.) στο 31΄, Καμπρέρα στο 49΄ και Ροντέν στο 90+4΄. Μείωσε με τον Γκμπέλε στο 73΄η Νέα Σαλαμίνα η οποία προσπάθησε να σώσει τον βαθμό μέχρι το τέλος όμως δεν κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ. Έμειναν στους 3 βαθμούς οι «ερυθρόλευκοι».

Α΄μέρος

Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη της ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Καμπρέρα σταμάτησε στον Μελίσσα. Στο 8΄ο Αϊτόρ έκανε σέντρα από αριστερά, η μπάλα χτύπησε στον Λέτσιακς, άλλαξε πορεία όμως ο Μελίσσας απέκρουσε εντυπωσιακά. Τελικά το γκολ για την ομάδα του Μπεργκ ήρθε στο 31ο λεπτό όταν Πέρε Πονς έκανε την κούρσα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε την σέντρα με την μπάλα να χτυπά στον Μπεχαράνο, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίκτυα. Η Νέα Σαλαμίνα έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία στο 45+5΄με τον Βέλλιο. Ο επιθετικός των γηπεδούχων έπιασε την κεφαλιά με τον Αθανασιάδη να λέει «όχι».

Β΄μέρος

Οι κιτρινοπράσινοι μπήκαν φουριόζοι και στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να φτάσουν νωρίς στο 0-2 με τον Καμπρέρα. Ο Φαράζ έκανε το γύρισμα από δεξιά με τον Αργεντίνο να κινείται ανάμεσα στα στόπερ της Νέας Σαλαμίνας και με κεφαλιά νίκησε τον Μελίσσα. Στη συνέχεια η ΑΕΚ κατέβασε ταχύτητα και αυτό έδωσε την ευκαιρία στη Νέα Σαλαμίνα να βγάλει αντίδραση. Στο 73ο λεπτό, ο Γκμπέλε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 1-2 βάζοντας τους «ερυθρόλευκους» ξανά στο ματς. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 81ο λεπτό ξανά με τον Γκπέλε όμως ο Αθανασιάδης απέκρουσε το δυνατό σουτ του. Στο 90+4΄η ΑΕΚ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ροντέν ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σεργίου και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Το LIVE του αγώνα:

ΤΕΛΟΣ

90+4΄ΓΚΟΛ, 1-3 η ΑΕΚ με Ροντέν! Λάθος εκτίμηση από τον Σεργίου, ο Ροντέν ήταν εκεί για να το εκμεταλλευτεί και με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τον Μελίσσα και στα δίκτυα!

90΄Πέντε λεπτά ο έξτρα χρόνος.

81'Ευκαιρία για την Νέα Σαλαμίνα, ο Γκμπέλε έκανε το μακρινό σουτ όμως ο Αθανασιάδης είχε απάντηση.

73΄ΓΚΟΛ η Νέα Σαλαμίνα, 1-2 με Γκμπέλε! Από εκτέλεση κόρνερ του Λέτσιακς, ο Γκμπέλε με μεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

63΄Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Φαράζ έκανε το σουτ με τον Μελίσσα να μαζεύει σε δύο χρόνους.

61΄Σουτ του Φαράζ εκτός περιοχής, έξω.

49΄ΓΚΟΛ η ΑΕΚ, 0-2 με Καμπρέρα! Σέντρα του Φαράζ από δεξιά, με κεφαλιά ο Αργεντίνος νίκησε τον Μελίσσα.

46΄Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Ημίχρονο, 0-1.

45+5΄Μεγάλη ευκαιρία για την Νέα Σαλαμίνα! Κεφαλιά του Βέλλιου εντός περιοχής, το βγάζει ο Αθανασιάδης.

45+3΄Σουτ του Καμπρέρα, πάνω από τα δοκάρια του Μελίσσα.

45΄Πέντε λεπτά ο έξτρα χρόνος.

41΄Η ΑΕΚ σκοράρει με τον Ενρίκες αλλά το γκολ ακυρώνεται σωστά για οφσάιντ.

31΄ΓΚΟΛ η ΑΕΚ, 0-1 με αυτογκόλ του Μπεχαράνο! Ο Πέρε Πονς μπήκε στην περιοχή από πλάγια, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μπεχαράνο και πήγε στα δίκτυα.

25΄Ευκαιρία για την Νέα Σαλαμίνα! Σουτ του Βέλλιου εκτός περιοχής, μάζεψε ο Αθανασιάδης.

24΄Παίρνει πίσω την απόφαση του ο διαιτητής, δεν υπάρχει πέναλτι. Βρίσκει μπάλα ο Μπεχαράνο.

Πάει στο Onfield review ο Χατζηγεωργίου.

Εξετάζεται η φάση.

21΄Πέναλτι για την ΑΕΚ! Το κέρδισε ο Καμπρέρα από τον Μπεχαράνο.

8΄Μεγάλη ευκαιρία ξανά για την ΑΕΚ! Σέντρα του Αϊτόρ από αριστερά, η μπάλα χτύπησε στον Λέτσιακς, πήρε κατεύθυνση προς τα δίκτυα όμως ο Μελίσσας έδιωξε με υπερένταση.

6΄Απειλεί και πάλι η ΑΕΚ! Σέντρα του Αϊτόρ από αριστερά, κεφαλιά του Καμπρέρα, εύκολα ο Μελίσσας.

2΄Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Σέντρα από δεξιά, η κεφαλιά του Καμπρέρα στην περιοχή, μάζεψε ο Μελίσσας.

1΄Σέντρα...

ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Τόμοβιτς, Ασεβέδο (21' Μιχαήλ) Νάρσινγκ, Ντουρμισάι, Φερνάντεζ (56΄Μιγκελίτο) Βέλλιος, Μπεχαράνο (53΄Γμπέλε) Λέτσιακς, Κατσιάρης (46΄Καρλίτος/76΄Μπαχάσα)

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λέδες, Φαράζ, Μιλίσεβιτς, Γκάμα (78΄Ροντέν) Πέρε Πονς, Αϊτόρ (85΄Γκνάλι) Εκπολό, Ενρίκες, Καμπρέρα (67΄Αγκιέλσκι) Μιραμόν.

ΣΚΟΡΕΡ: 73΄Γκμπέλε/31΄Μπεχαράνο (αυτ.), 49΄Καμπρέρα, 90+4΄Ροντέν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 66΄Γκμπέλε, 83΄Ντουρμισάι/37΄Μιραμόν, 75΄Φαράζ, 88΄Ροντέν, 90+2΄Αγκιέλσκι

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Β' Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος

4ος Διαιτητής: Κωνσταντινίδης Αντώνης

VAR: Κώστα Ροβέρτος

AVAR: Σάββα Γιώργος

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ