Ο Κριχόβιακ την ανεβάζει επίπεδο!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 3:00 μμ
Ο Κριχόβιακ την ανεβάζει επίπεδο!

Κρίνεται πολύ σημαντική η απόκτηση του Γκριγκόρζ Κριχόβιακ από την Ανόρθωση, η οποία ανεβάζει αισθητά το επίπεδο της μεσαίας της γραμμής ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αρκεί ο 34χρονος Πολωνός χαφ να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που τον συνοδεύουν. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κερδίσει εφτά τίτλους στην καριέρα του, μεταξύ αυτών και δύο Europa League (με τη Σεβίλλη τις σεζόν 2014-2015 και 2015-2016).

Έχει αγωνιστεί επίσης στο κορυφαίο επίπεδο με τις Κράσνονταρ, Λοκομοτίβ, Παρί, Ναντ, Μπορντό, Σεβίλλη, Γουέστ Μπρομ και ΑΕΚ Αθηνών. Μετρά επίσης 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Πολωνίας. Συνεπώς οι παραστάσεις που έχει μπορούν, μαζί με την ποιότητά του, να ανεβάσουν για τα καλά επίπεδο την Ανόρθωση. Ο Κριχόβιακ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, αν και τα περισσότερα του παιχνίδια τα έκανε ως αμυντικό χαφ. Συγκεκριμένα στη θέση «6» μετρά 300 συμμετοχές.

Από εκεί και πέρα είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο και την Ανόρθωση ότι προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Χαρακτηριστικά, την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Άμπχα μέτρησε 33 συμμετοχές και 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το 2022-2023 αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια με την Αλ Σαμπάμπ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ