Πετεβίνος στο «Ντέρμπι»: «Κτίζεται ένα νέο πρότζεκτ - Υπήρχε πετυχημένη φόρμουλα με τον κ. Μεσσίνα»

Δημοσιεύθηκε 12:43 μμ Ενημερώθηκε 12:47 μμ
Πετεβίνος στο «Ντέρμπι»: «Κτίζεται ένα νέο πρότζεκτ - Υπήρχε πετυχημένη φόρμουλα με τον κ. Μεσσίνα»

Για την κατάκτηση του σούπερ καπ, τα όσα ακούστηκαν περί διαιτησίας, τη βελτίωση του ΑΠΟΕΛ, αλλά και τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σχολίασε μιλώντας στην εκπομπή «Ντέρμπι» με τον Ανδρέα Ψάλτη ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος.

* Η νέα αθλητική εκπομπή του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 & 97.6 με τον Αντρέα Ψάλτη και γκεστ σταρ τον Λούη Πατσαλίδη, καθημερινά μαζί σας από τις 11:00 μέχρι τις 12:00.

Για το σούπερ καπ: «Ένα παιχνίδι στο οποίο διακυβεύεται ένας τίτλος, αντιλαμβάνεσαι ότι πρόθεση μας είναι ότι πρέπει να τον κερδίσουμε. Κάναμε όσα έπρεπε να κάνουμε, για να επιστρέψουμε στην κατάκτηση μιας διοργάνωσης την οποία είχε πολλά χρόνια να την κατακτήσουμε, από το 2019 και γενικότερα δεν είχαμε καλό ποσοστό επειδή παρουσιαστήκαμε σε πολλούς τελικούς σούπερ καπ και είναι κάτω από το 50% οι κατακτήσεις και πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό.

Από εκεί και πέρα, είμαστε μια νέα ομάδα, κτίζεται ένα νέο πρότζεκτ. Αναφέρομαι κυρίως στο γεγονός ότι είχαμε ένα προπονητή που ανέλαβε πριν από λίγες εβδομάδες. Άλλαξε αρκετά πράγματα, κάνει μια διαχείριση εν μέσω και μιας μίνι προετοιμασίας και να μπορείς να κερδίζεις όλον αυτό τον χρόνο που χρειάζεται μέσα από καλά αποτελέσματα και μέσα από μία κατάκτηση τίτλου προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Γι’ αυτό το χαρήκαμε ιδιαίτερα».

Για τη βελτίωση που παρουσιάζει 100% ο ΑΠΟΕΛ: «Κατανοώ πλήρως την προσέγγισή σου αλλά είμαι σίγουρος αν ρωτήσεις τον κ. Ντομίνγκες θα σου πει ότι δεν είναι στο 100% και είναι φυσιολογικό να πει αυτό, γιατί όλοι θεωρούμε ότι η ομάδα μας έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Φυσικά το έχουμε πετύχει 100% στα αποτελέσματα κι αυτό είναι το θετικό. Όταν κερδίζεις τον χρόνο είναι πολύ σημαντικό. Ο κ. Ντομίνγκες έχει σε μεγάλο βαθμό καταφέρει να μεταφέρει τη δική του φιλοσοφία, φαίνεται αυτό. Αρχίζουν να βγαίνουν και κάποιοι αυτοματισμοί. Βεβαίως κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός, το επίπεδο της Πάφου είναι πολύ ψηλό, από τα ψηλότερα που υπάρχουν στην Κύπρο και θα είναι ένας σοβαρός ανταγωνιστής για τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος που έχουμε βάλει, όμως από εκεί και πέρα εμείς γνωρίζουμε ότι αυτή η διαδικασία που ξεκίνησε θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο. Γίνεται μια συστηματική διαχείριση του ρόστερ και θα συνεχιστεί μέχρι την επόμενη διακοπή μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για τη διαιτησία στο σούπερ καπ: «Νομίζω ότι η αναφορά μας στην ανακοίνωση ότι προσπαθεί να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ήμασταν οι ευνοημένοι της κατάστασης, ενώ αν δεν υπήρχε το VAR δεν θα υπήρχε η κόκκινη και θα υπήρχε ένα πέναλτι εις βάρος μας. Αυτό το πράγμα είναι ενοχλητικό να δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση. Από εκεί και πέρα, κατανοώ ότι ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, ένας τίτλος και να έφερε μια πίεση, μια διαφορετική αντίληψη των πραγματικών δεδομένων, θα έλεγα ότι αυτό που κυρίως μένει ως μήνυμα ότι πρέπει να έχουμε καλύτερη αξιολόγηση των δεδομένων σε σχέση με τις αποφάσεις για τη διαιτησία, κυρίως με τον κ. Μεσσίνα. Θεωρώ ότι υπήρχε μια πετυχημένη φόρμουλα πέρσι με τον τρόπο που διαχειρίστηκε όλο το πρωτάθλημα και από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το μοντέλο θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Μεσσίνα θα αξιολογήσει καλύτερα την κατάσταση για να μην έχουμε και τόσες άσκοπες συζητήσεις».

Προσεγγίζουμε αυτό το παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα. Πάμε με στόχο τη νίκη απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα, στερούμενοι τη δύναμη του κόσμου μας. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνει ούτε από έδρες, ούτε από οτιδήποτε άλλο, γι' αυτό είχαμε αναφέρει ότι δεν μπορούμε να το δεχθούμε ως μία εξαίρεση του κανόνα γιατί πρέπει να θέσουμε όλοι οι αρμόδιοι φορείς ως προτεραιότητα να γεμίζουμε τα γήπεδα».

Για τα αγωνιστικά: «Είναι εκτός ο Δώνης που αντιμετωπίζει κάποια ίωση και δεν προπονείται τις τελευταίες ημέρες και έχουμε να αξιολογήσουμε τα επόμενα 24ώρα τον Μάγιερ που άλλαξε κάπως την προπονητική του ένταση, μπήκε σε κάποια τμήματα. Το πλάνο είναι να προλάβει τον ευρωπαϊκό αγώνα, άρα δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορούμε να τον υπολογίσουμε για το παιχνίδι της Κυριακής».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ