Eκτός μέχρι το 2025 ο Νεϊμάρ και βλέπουμε...

Δημοσιεύθηκε 11:52 πμ
Eκτός μέχρι το 2025 ο Νεϊμάρ και βλέπουμε...

Παρατείνεται όλο και περισσότερο η επιστροφή του Νεϊμάρ!

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Αλ-Χιλάλ, απουσιάζει 11 μήνες από την αγωνιστική δράση, καθώς στις 18 Οκτωβρίου υπέστη ρήξη χιαστού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της «σελεσάο» με αντίπαλο την με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Παρά το γεγονός ότι οι εκτιμήσεις σχετικά με την επιστροφή του έκαναν λόγο για οκτώ μήνες, όλα δείχνουν ότι οι αποθεραπεία του έχει πάει αρκετά... πίσω.

Με δηλώσεις του ο προπονητής της Αλ-Χιλάλ, Ζόρζε Ζέσους, αποκάλυψε ότι ο Νεϊμάρ δύσκολα θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους πριν το 2025, γεγονός το οποίο τον προβληματίζει ενόψει και της συνέχειας για την ομάδα του.

«Ο Νεϊμάρ είναι ένας σημαντικός παίκτης για την Αλ Χιλάλ και για το πρωτάθλημα γενικότερα. Ωστόσο, δεν μπορώ να προσδιορίσω ημερομηνία για την επιστροφή του, θα αναλύσουμε την κατάσταση τον Ιανουάριο»

Πηγή: sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ