Λόρια: «Μου έλειψε το κυπριακό πρωτάθλημα»

Δημοσιεύθηκε 11:20 πμ
Λόρια: «Μου έλειψε το κυπριακό πρωτάθλημα»

O Γκιόργκι Λόρια παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Save της 1ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2024/25! Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας Αραδίππου κατά τη βράβευση του δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ευχαριστώ πολύ τον ΠΑ.Σ.Π. και όσους με ψήφισαν. Είμαι περήφανος για αυτό το βραβείο. Είναι μια αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και των προπονήσεων και είμαι ευγνώμων για αυτό».

Επέστρεψες στο Κυπριακό πρωτάθλημα, πώς νιώθεις για αυτό;

«Νιώθω φανταστικά που είμαι ξανά πίσω στην Κύπρο. Μου είχε σίγουρα λείψει το Κυπριακό πρωτάθλημα και η ατμόσφαιρα εδώ. Το πάθος των οπαδών και το ανταγωνιστικό πνεύμα. Νιώθω υπέροχα που επέστρεψα.»

Πώς βλέπεις αυτή τη νέα σεζόν στην Ομόνοια Αραδίππου;

«Η νέα σεζόν φαντάζει πολλά υποσχόμενη. Η ομάδα είναι σε καλή φόρμα και προσωπικά νιώθω αυτοπεποίθηση και είμαι έτοιμος να προσφέρω τα πάντα στην ομάδα. Οι πρώτες μας εμφανίσεις ήταν ενθαρρυντικές και όλοι μας εδώ στην Ομόνοια Αραδίππου είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ως διεθνής Γεωργιανός έζησες το όνειρο της συμμετοχής σε Euro. Πώς ήταν;

«Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία να συμμετέχω με τη Γεωργία στο Euro. Να αντιπροσωπεύσω τη χώρα μου σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πάντα θα θυμάμαι με λατρεία αυτές τις στιγμές. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι.»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ