Προχωράει για Παβλένκα o ΠΑΟΚ

Δημοσιεύθηκε 9:40 πμ
Προχωράει για Παβλένκα o ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γίρι Παβλένκα, τον 32χρονο τερματοφύλακα που έχει μείνει ελεύθερος από τη Βέντερ Βρέμης.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν να δρομολογήσουν άμεσα τις εξελίξεις στο θέμα του Τσέχου, που προορίζεται ως εναλλακτική λύση, μαζί με τον Αντώνη Τσιφτσή, του Ντομινίκ Κοτάρσκι, που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ως ο Νο1 τερματοφύλακας στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναγκαστικά το ζήτημα της απόκτησης του Παβλένκα θα πρέπει να κλείσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και λήγει προθεσμία για τις μεταγραφές ελεύθερων, σαν τον Τσέχο, ποδοσφαιριστών.

Οι συζητήσεις που γίνονται αφορούν συνεργασία αρχικά για έναν χρόνο με την προοπτική και την πρόβλεψη για επέκταση του συμβολαίου του για μια επιπλέον αγωνιστική περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση και από την στιγμή που στην Τούμπα αποφάσισαν να κινηθούν για τερματοφύλακα από την αγορά των ελεύθερων, ο Παβλένκα φαντάζει ως μια πολύ καλή επιλογή με βάση τις παραστάσεις του.

Η εμπειρία του πανύψηλου – με ύψος κοντά στα 2 μέτρα- τερματοφύλακα με τα 175 παιχνίδια του στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα της Βέντερ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και αν υπάρχει κάποια επιφύλαξη στην περίπτωση του αυτή θα έχει να κάνει με το γεγονός ότι πέρυσι στην τελευταία του χρονιά στην Βρέμη έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμών.

Πηγή: sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ