Πεισμωμένη για να... ρεφάρει η ΑΕΛ

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 9:29 πμ Ενημερώθηκε 9:41 πμ
Πεισμωμένη για να... ρεφάρει η ΑΕΛ

Δεν είναι βέβαιο κατά πόσο είναι προς το συμφέρον της ΑΕΛ ή όχι το ότι δίνει αγώνα και μάλιστα ντέρμπι την επομένη της ανακοίνωσης της απόφασης του αθλητικού δικαστή να τη μηδενίσει στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Το σίγουρο είναι ότι θα «κατέβει» στο γήπεδο πεισμωμένη καθώς της δίνεται η ευκαιρία να... αντιστρέψει το κλίμα και να ρεφάρει για τους τρεις βαθμούς που δεν της επετράπη να διεκδικήσει στο λεμεσιανό ντέρμπι, εάν επικρατήσει απόψε (27/9, 19:00) της Ομόνοιας στο ΓΣΠ.

Στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων είναι τρομερά απογοητευμένοι κι εκνευρισμένοι μαζί μετά τη χθεσινή εξέλιξη. Η ΑΕΛ χαρακτήρισε την απόφαση άδικη, ακατανόητη, προβληματική και λανθασμένη (καθώς και ότι πάσχει τόσο νομικά όσο και από πλευράς διαδικασίας) και, όπως αναμενόταν, ενημέρωσε ότι θα εφεσιβληθεί. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, παρ΄ όλα αυτά, δεν σκέφτονται τίποτα άλλο από το αποψινό ντέρμπι, στο οποίο η ομάδα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, παίρνοντας το πρώτο «ηχηρό» τρίποντο, αλλά και το πρώτο γενικότερα μετά το 2/2 του ξεκινήματος (ακολούθησε ο αγώνας με τον Απόλλωνα που... χάθηκε στα χαρτιά -εν αναμονή της έφεσης- και η ήττα από την Πάφος). Ο Κρις Κόλμαν δεδομένα δεν υπολογίζει στους Τρισκόφσκι και Παπαφώτ, ενώ οι Τοκού και Μάμας έκαναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν, με τον πρώτο να έχει κάπως περισσότερες πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ