Διπλό χαμόγελο για Σπιλέφσκι

Δημοσιεύθηκε 26.9.2024
Διπλό χαμόγελο για Σπιλέφσκι

Για τον Άρη η ισοπαλία με τον Απόλλωνα δεν ήταν καταστροφική. Απώλεσε όμως βαθμούς και έπεσε από την κορυφή και έχει την ευκαιρία να ανέβει ξανά σε αυτήν, εφόσον την Κυριακή (19:00) πάρει το διπλό επί της Πάφος εκτός έδρας. Ένα σημαντικό τεστ για τους πράσινους της Λεμεσού, απέναντι σε μία ομάδα που φέτος παρουσιάζεται αποφασισμένη.

Σε μία αναμέτρηση που ο Αλεξέι Σπιλέφσκι θα έχει διαθέσιμα δύο σημαντικά όπλα. Ο λόγος για τον Ουρόσεβιτς που επιστρέφει από την τιμωρία της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε με την Ομόνοια Αραδίππου, αλλά και τον Αλεξάντερ Κακόριν που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Αναμφίβολα είναι δύο ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά και σε ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι είναι πάντα απαραίτητοι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, θα προκύψουν αλλαγές στην ενδεκάδα από την τεχνική ηγεσία, που συνήθως εκπλήσσει...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ