Το σημείο που καθόρισε την απόφαση του Βρυωνίδη για το Απόλλων - ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε 26.9.2024
Το σημείο που καθόρισε την απόφαση του Βρυωνίδη για το Απόλλων - ΑΕΛ

Eνδιαφέρον παρουσιάζει το κείμενο με το σκεπτικό του αθλητικού δικαστή για την απόφασή του να μηδενίσει την ΑΕΛ και να κατακυρώσει τον αγώνα στον Απόλλωνα.

Το κείμενο περιλαμβάνει και τις υπόλοιπες ποινές που επιβλήθηκαν ωστόσο το κυριότερο κομμάτι του είναι φυσικά αυτό που αφορά την τύχη του αγώνα.

Και όπως αναφέρεται, το κυριότερο σημείο που καθόρισε την απόφαση να μηδενιστεί η ΑΕΛ ήταν η άρνηση των οπαδών της να εξέλθουν της κερκίδας για να περάσουν από τον απαιτούμενο έλεγχο.

4966013906326445 image

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ