ΑΠΟΕΛ: «Δημιουργούν την εντύπωση ότι ευνοηθήκαμε... Όλες οι καίριες αποφάσεις ήταν εναντίον μας»

Δημοσιεύθηκε 26.9.2024
ΑΠΟΕΛ: «Δημιουργούν την εντύπωση ότι ευνοηθήκαμε... Όλες οι καίριες αποφάσεις ήταν εναντίον μας»

Ανακοίνωση σε σχέση με τον απόηχο του αγώνα Super Cup με την Πάφο εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι αναφέρουν πως για πολλοστή φορά επιχειρείται προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ευνοήθηκαν και εκφράζουν την πεποίθηση πως, αντιθέτως, όλες οι καίριες διαιτητικές αποφάσεις ήταν εναντίον τους.

Καταλήγοντας ο ΑΠΟΕΛ τονίζει πως παραμένει ο προβληματισμός στην ομάδα για το επίπεδο των Κύπριων διαιτητών και καλούν ξανά την Επιτροπή Διαιτησίας να αξιολογήσει καλύτερα την κατάσταση.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Πάντοτε ως ΑΠΟΕΛ έχοντας το θάρρος της γνώμης και της άποψης μας, έχουμε τοποθετηθεί και για καλές και για κακές διαιτησίες.

Έχουμε τοποθετηθεί για τις σωστές αλλά και για τις αλλοπρόσαλλες αναλύσεις της επιτροπής διαιτησίας. Με την ίδια προσέγγιση και επειδή είναι προφανές ότι επιχειρείται για πολλοστή φορά προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ «ευνοήθηκε» σε έναν αγώνα (Super Cup) που όλες οι καίριες διαιτητικές αποφάσεις ήταν εναντίον μας, (μη αντίληψη καταλογισμού κόκκινης κάρτας, ανύπαρκτο πέναλτι, κίτρινες κάρτες σε σκληρά μαρκαρίσματα που δε δόθηκαν) οφείλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του VAR που τουλάχιστον στις καίριες φάσεις παρεμβήκαν ως όφειλαν και ως ορίζουν οι κανονισμοί.

Οι προβληματισμοί μας, για το επίπεδο των Κύπριων διαιτητών παραμένουν. Γι' αυτό και καλούμε για πολλοστή φορά τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, να αξιολογήσει καλύτερα την κατάσταση, για τα πολύ σημαντικά ντέρμπι που έπονται.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ