Επίσημη η ζημιά στο χιαστό του Ρόδρι...

Δημοσιεύθηκε 12:43 μμ Ενημερώθηκε 12:45 μμ
Επίσημη η ζημιά στο χιαστό του Ρόδρι...

Η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε επίσημα για τη ζημιά που υπέστη ο Ρόδρι στο χιαστό του δεξιού του γονάτου, αν και ακόμα απομένει να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Με επίσημη ενημέρωσή της, η Μάντσεστερ Σίτι γνωστοποίησε το αναμενόμενο. Πως δηλαδή ο Ρόδρι έχει «πειράξει» το χιαστό του στο δεξί γόνατο.

Ο Ισπανός μέσος που είναι και φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας του 2024, έχει υποστεί αρκετά μεγάλη ζημιά, ωστόσο, ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί πλήρως το μέγεθος του προβλήματος.

Η Σίτι, πάντως, εξέδωσε ανακοίνωση για τον τραυματισμό του παίκτη, αφού τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσαν κάθε λογής σενάρια...

england.365gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ