Η απίθανη αντίδραση Εμπαπέ στο trash talking του τερματοφύλακα της Εσπανιόλ

Δημοσιεύθηκε 9:06 πμ
Η απίθανη αντίδραση Εμπαπέ στο trash talking του τερματοφύλακα της Εσπανιόλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αντέδρασε με χιούμορ αλλά και ειλικρίνεια στο trash talking του γκολκίπερ της Εσπανιόλ.

Είπαμε, ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει μάθει αρκετά καλά ισπανικά για το μικρό διάστημα που βρίσκεται στη χώρα, αλλά δεν έχει πάρει και πτυχίο. Έτσι όταν ο τερματοφύλακας της Εσπανιόλ, Ζοάν Γκαρσία, πλησίασε τον Γάλλο σούπερ σταρ για να του κάνει trash talking και να πειράξει το μυαλό του πριν από εκτέλεση πέναλτι στην αναμέτρηση του Σαββάτου (4-1), ο άσος της Ρεάλ είχε μια απίθανη αντίδραση.

«Φίλε, δεν καταλαβαίνω… Χριστό από όσα μου λες», είπε χαμογελώντας ο Εμπαπέ προκαλώντας και τα γέλια του Λούκας Βάσκεθ που ήταν κοντά και άκουσε τη συζήτηση. Κι αμέσως μετά, ευστόχησε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ