Φέτος φαίνεται καλύτερος ο Απόλλωνας

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 7:00 μμ
Φέτος φαίνεται καλύτερος ο Απόλλωνας
Η ομάδα της Λεμεσού, πέραν από το ποιοτικό σύνολο του συμπολίτη, είχε να αντιμετωπίσει και τη δική της ατυχία

Μπορεί ο Απόλλωνας να μην κέρδισε στον αγώνα με τον Άρη (0-0), όμως, τόσο σε αυτό το παιχνίδι όσο και στα προηγούμενα φετινά δείγματα, αφήνει την εντύπωση ότι έχει τις δυνατότητες για να παλέψει για κάτι καλό στη φετινή χρονιά.

Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η σεζόν, ούτε μέχρι πού μπορεί να φθάσει το συγκρότημα του Αντριάν Γκούλα, όμως αφήνει την εντύπωση ότι σίγουρα μπορεί να κερδίσει πολλά περισσότερα από τις προηγούμενες δύο κακές χρονιές. Η ομάδα της Λεμεσού, πέραν από το ποιοτικό σύνολο του συμπολίτη, είχε να αντιμετωπίσει και τη δική της ατυχία, μιας και πολύ νωρίς έχασε τον κατά τεκμήριο κορυφαίο της επιθετικό μόλις στο 2’.

Και το δυστύχημα για τους γαλάζιους είναι ότι η αποχή του Μάρκες θα κρατήσει για αρκετό καιρό, καθώς χθες υποβλήθηκε σε εγχείρηση για αποκατάσταση του κατάγματος κλείδας και ανάλογα από την πορεία αποκατάστασης θα ξεκαθαρίσει η επιστροφή του στη δράση. Από τον Απόλλωνα έκαναν σαφές ότι δεν θα γίνει μεταγραφή για επιθετικό που θα εγγραφεί για τον κατάλογο β’.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ