Νοκ άουτ για όλη την σεζόν ο Ρόδρι!

Δημοσιεύθηκε 6:29 μμ Ενημερώθηκε 6:30 μμ
Νοκ άουτ για όλη την σεζόν ο Ρόδρι!

Μέγα σοκ στην Σίτι που χάνει για όλη την σεζόν τον «εγκέφαλο» στην μεσαία γραμμή της, Ρόδρι.

Αυτό είναι σοκ που αλλάζει ισορροπίες σε όλες τις διοργανώσεις που μετέχει η Σίτι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca, ο Ρόδρι που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Ρόδρι ταξίδεψε σήμερα στην πατρίδα του για να περάσει τις τελευταίες εξετάσεις που θα επιβεβαιώσουν στο 100% τον σοβαρό τραυματισμό, που θα τον αναγκάσει να μην αγωνιστεί ξανά φέτος.

Γενικώς είναι μία δύσκολη χρονιά για τον άσο της Σίτι που μόλις επέστρεψε στη δράση όμως, τού... έτυχε αυτό, στην τρίτη μόνο του εμφάνιση με τη Μάντσεστερ Σίτι φέτος.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ