Το ειρωνικό σχόλιο του Χάαλαντ στo πρόσωπο του Αρτέτα και τα «γαλλικά» στον Ζεσούς

Δημοσιεύθηκε 5:58 μμ
Το ειρωνικό σχόλιο του Χάαλαντ στo πρόσωπο του Αρτέτα και τα «γαλλικά» στον Ζεσούς

Δείτε το επεισόδιο με τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο φινάλε του Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ (2-2).

Ψαχνόταν για καβγά ο Έρλινγκ Χάαλαντ στο φινάλε του Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ (2-2). Αφού, λοιπόν, πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του Γκαμπριέλ μετά την ισοφάριση της ομάδας του στο 98' και αφού ισοπέδωσε τον 17χρονο Μάιλς Λιούις-Σκέλι λέγοντάς του μετά απαξιωτικά «ποιος διάολο είσαι εσύ;», ο Νορβηγός φορ περιέλαβε και άλλα μέλη των αντιπάλων.

Έχοντας... λυμένο το ζωνάρι του για τσαμπουκά, ο Χάαλαντ πήγε με τη λήξη στον Μίκελ Αρτέτα λέγοντας ειρωνικά στον προπονητή της Άρσεναλ «μείνε ταπεινός, εντάξει;» και μετά πήγε στον Γκαμπριέλ Ζεσούς που προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. «Τι λες ρε; Βγάλε τον σκασμό, γ@@@μενε κλόουν», ξεστόμισε προτού αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ