Τίμησαν με πανό τον Σκιλάτσι οι φίλαθλοι της Γιουβέντους

Δημοσιεύθηκε 8:10 μμ
Τίμησαν με πανό τον Σκιλάτσι οι φίλαθλοι της Γιουβέντους

Οι φίλαθλοι της Γιουβέντους αποχαιρέτησαν στο ντέρμπι με τη Νάπολι τον θρυλικό Τοτό Σκιλάτσι, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 18/9 σε ηλικία 59 ετών.

Με πανό, τίμησαν τη μνήμη του Τοτό Σκιλάτσι οι φίλαθλοι της Γιουβέντους στο ντέρμπι με τη Νάπολι. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, οι οπαδοί της Γηραίας Κυρίας ανήρτησαν στο «Allianz Stadium» πανό που έγραφε «Στις μαγικές νύχτες λάμπει ένα αστέρι. Γεια σου, Τοτό» για να τιμήσουν τη μνήμη του Σκιλάτσι, ο οποίος έχασε τη ζωή του από καρκίνο στο παχύ έντερο.

Ο Σκιλάτσι, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αγωνίστηκε για τις Γιουβέντους και Ίντερ. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με έξι γκολ, συμβάλλοντας στην κατάκτηση της τρίτης θέσης από την Ιταλία. Μάλιστα, την ίδια χρονιά ήρθε δεύτερος στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα, πίσω μόνο από τον νικητή Λόταρ Ματέους.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ