Πέντε παιχνίδια, δυο αποβολές πρώην ΑΠΟΕΛιστών!

Δημοσιεύθηκε 6:27 μμ
Πέντε παιχνίδια, δυο αποβολές πρώην ΑΠΟΕΛιστών!

Πέντε παιχνίδια στη φετινή σεζόν και δεύτερη κόκκινη κάρτα. Από τα κοινά των δύο ποδοσφαιριστών ότι είναι Αργεντινοί και πέρασαν από την Κύπρο και συγκεκριμένα τον ΑΠΟΕΛ.

Στην πρεμιέρα της Super League o Λούκας Βιγιαφάνες ήταν αυτός που δέχθηκε την κόκκινη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, δεχόμενος δυο κίτρινες σε διάστημα δύο λεπτών. Πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 32'.

Σήμερα (21/09), για την 5η αγωνιστική, αποβλήθηκε ο Φράνκο Φεράρι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεχόμενος πρώτα κίτρινη σε φάση πέναλτι στο 23' και έπειτα μια δεύτερη στο 34' για φάουλ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ