Είχε μπόλικη δουλειά ο Κόλμαν

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 3:49 μμ
Είχε μπόλικη δουλειά ο Κόλμαν

Το γεγονός ότι το ντέρμπι με τον Απόλλωνα δεν έγινε ποτέ, ενίσχυσε τον φόρτο εργασίας του Κρις Κόλμαν στο προπονητικό της ΑΕΛ για το παιχνίδι με την Πάφο.

Ουσιαστικά, ο Ουαλός προπονητής είχε να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι πέρασε άλλη μία βδομάδα χωρίς αγωνιστική δράση για την ομάδα του πέραν από τις καθιερωμένες προπονήσεις. Αυτό προφανώς και τον προβλημάτισε. Θυμίζουμε πως το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΛ έγινε στις 31/8 με την Ομόνοια Αραδίππου και το επόμενο θα είναι στις 22/9.

Από εκεί και πέρα, μέσα σε όλα όσα ακολούθησαν της ματαίωσης του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο προπονητης προσπάθησε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του απόλυτα συγκεντρωμένους στις υποχρεώσεις τους. Είναι πολύ σημαντικό η ΑΕΛ να δείξει στο γήπεδο πως έμεινε ανεπηρέαστη και να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη. Κόντρα σε μία ομάδα που έβαλε απ΄την αρχή στο υψηλότερο σημείο τον πήχη, στοχεύει σ΄ένα τρίποντο που θα έχει πολλαπλά οφέλη σε όλα τα επίπεδα. Εκτός πλάνων θα είναι οι Τρισκόφσκι και Παπαφώτης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ