Αποφασιστικότητα για τέταρτο

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 2:51 μμ Ενημερώθηκε 2:52 μμ
Αποφασιστικότητα για τέταρτο

Απόψε (19:00) κόντρα στον Απόλλωνα ξεκινάει για τον Άρη μία σειρά από δύσκολα παιχνίδια, μέσω των οποίων θα κληθεί να δείξει διαπιστευτήρια όσον αφορά τη δυναμική του στην τρέχουσα σεζόν. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εκμεταλλεύτηκε το θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα που είχε στην αρχή της χρονιάς, απέναντι σε Καρμιώτισσα, Ομόνοια 29Μ και Ομόνοια Αραδίππου, παίρνοντας το απόλυτο των βαθμών και θέλει να δώσει ανάλογη συνέχεια και κόντρα σε ομάδες που έχουν θέσει ως στόχο την κατάκτηση όσο ψηλότερης θέσης γίνεται στα πάνω διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα. Θυμίζουμε ότι μετά το ματς με τους γαλάζιους και πριν από τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, το συγκρότημα της Λεμεσού έχει να αντιμετωπίσει την Πάφο (εκτός, 29/09) και την Ομόνοια (εντός, 06/10).

Στον καταρτισμό για το πλάνο αντιμετώπισης του συμπολίτη, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν υπολογίζει σίγουρα τον Ουρόσεβιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον προηγούμενο αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου. Από εκεί και πέρα, ο Κοκόριν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε κι ανάλογα από τον βαθμό ετοιμότητάς του θα αποφασίσει ο Λευκορώσος προπονητής εάν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι και για πόσο χρονικό διάστημα. Κανονικά στις επιλογές βρίσκεται και ο Μπράουν, που συνεχίζει κανονικά στους πράσινους της Λεμεσού μετά το τέλος της ιστορίας περί δανεισμού του στην Ανόρθωση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ