Laver Cup: Με Ρουντ ο Τσιτσιπάς στο διπλό ανδρών

Δημοσιεύθηκε 12:34 μμ
Laver Cup: Με Ρουντ ο Τσιτσιπάς στο διπλό ανδρών

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου (21/09, περίπου 22:30) ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται με συμπαίκτη τον Κάσπερ Ρουντ στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

Αυλαία στη δεύτερη ημέρα του Laver Cup στο Βερολίνο, ρίχνουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάσπερ Ρουντ. Οι δύο τενίστες αντιμετωπίζουν τους Μπεν Σέλτον και Αλεχάντρο Ταμπίλο στο διπλό ανδρών, το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (21/09) περίπου στις 22:30. Το σκορ μεταξύ Team Europa και Team World βρίσκεται στο 2-2 ύστερα από τα παιχνίδια της Παρασκευής (20/09).

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε το 1-1 για την Team Europe, στη συνέχεια ο Ντιμιτρόφ νίκησε τον Ταμπίλο και έδωσε προβάδισμα με 2-1. Τη σειρά στα ίσα έφερε οι Φριτζ/ Σέλτον, οι οποίοι επικράτησαν με 7-6 (5), 6-4 των Αλκαράθ/ Ζβέρεφ.

Θυμίζουμε ότι την πρώτη ημέρα του τουρνουά κάθε νίκη δίνει έναν βαθμό, τη δεύτερη δύο βαθμούς και την τρίτη τρεις. Η ομάδα που θα νικήσει είναι εκείνη που θα φτάσει πρώτη τους 13 βαθμούς. Αν υπάρξει ισοπαλία (12-12) θα διεξαχθεί ένας επιπλέον αγώνας διπλού που θα κρίνει το αποτέλεσμα σε ένα σετ με τάι μπρέικ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ