Το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ και όλα τα σενάρια

Δημοσιεύθηκε 12:22 μμ
Το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ και όλα τα σενάρια

Το ντέρμπι κορυφής της πρωταθλήτριας και πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου η Premier League. Οι ομάδες που έδωσαν «μάχη» για τον τίτλο τις τελευταίες δύο σεζόν «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» το απόγευμα της Κυριακής (22/9, 18:30) στο «Έτιχαντ Στέιντιουμ», στην αναμέτρηση που «ρίχνει την αυλαία» της αγωνιστικής, με το νικητή (εάν υπάρξει) να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και, παράλληλα, να παίρνει μια ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Οι «πολίτες» είναι η μόνη ομάδα που έχει πετύχει το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα, ενώ θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από τη «λευκή» (0-0) ισοπαλία με την Ίντερ για την πρεμιέρα του Champions League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διαθέτει ένα μικρό... προβάδισμα όσον αφορά την προετοιμασία για το ντέρμπι, καθώς έχει μια ημέρα περισσότερη στη διάθεσή της, αφού έδωσε το βράδυ της Τετάρτης (18/9) τον αγώνα της για το Champions League, ενώ η Άρσεναλ έπαιξε το βράδυ της Πέμπτης (19/9) με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Από την πλευρά τους, οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στο -2 από το... ρετιρέ, ενώ προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη 1-0 στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ, από την οποία απουσίασαν ο τραυματίας Μάρτιν Όντεγκααρντ και ο τιμωρημένος Ντέκλαν Ράις. Ο Άγγλος διεθνής εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ωστόσο ο Νορβηγός αρχηγός θα είναι και πάλι απών, λόγω προβλήματος στους συνδέσμους του αστραγάλου.

Στο μεταξύ, η Νιούκαστλ αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (21/9, 17:00) τη Φούλαμ στο Λονδίνο και με νίκη θα «σκαρφαλώσει» έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα υποδέχεται την Μπόρνμουθ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Από εκεί και πέρα, η Άστον Βίλα θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην καλή «εκκίνησή» της στην Premier League φιλοξενώντας τη Γουλβς, ενώ την «αυλαία» της αγωνιστικής ανοίγει το λονδρέζικο ντέρμπι στο "London Stadium", με τη Γουέστ Χαμ του Ντίνου Μαυροπάνου να υποδέχεται την Τσέλσι.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στην Premier League έχουν ως εξής:

Γουέστ Χαμ-Τσέλσι

Άστον Βίλα-Γουλβς

Φούλαμ-Νιούκαστλ

Λέστερ-Έβερτον

Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ

Σαουθάμπτον-Ίπσουιτς

Τότεναμ-Μπρέντφορντ

Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γ.

Μπράιτον-Νότιγχαμ Φόρεστ

Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

Μάντσεστερ Σίτι 12

Αρσεναλ 10

Νιούκαστλ 10

Λίβερπουλ 9

Αστον Βίλα 9

Μπράιτον 8

Νότιγχαμ Φόρεστ 8

Τσέλσι 7

Μπρέντφορντ 6

Μάντσεστερ Γιουν. 6

Μπόρνμουθ 5

Φούλαμ 5

Τότεναμ 4

Γουέστ Χαμ 4

Λέστερ 2

Κρίσταλ Πάλας 2

Ίπσουιτς 2

Γουλβς 1

Σαουθάμπτον 0

Έβερτον 0

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ